Осемседмичен курс на индивидуални благословии

Ако усещате необходимост от по-интенсивно преживяване на вашето просветление, ние предлагаме индивидуална и групова практика с домашна работа и подготовка за безопасно свързване с източника на Божествената Любов и Светлина.

Без наркотици или хипноза, ще можете да влезете в състоянието на радост на сърцето и спокойствие на ума чрез приемане на благословиите на милосърдните същества, Светии и Мъдреци от всички пътеки на Светлината.

 

Просветлението чрез милосърдие на Христовото Съзнание довежда висока вибрация на любовта в слънчевата, лунната и земната енергии до точката на хармония и стабилност във вас и вашето тяло.

Активирането става чрез радостното, здравословно и мирно преживяване на видяното божествено в живота ви. Открих, че този тип практика и опит са най-хармоничния и лечебен начин за получаване на духовно пробуждане и дарби на просветление за себе си и за стотици хора в моята практика.

Те също бяха изцелени с високата честота на любовта и получиха божествена защита и напътствия за по-добър живот.

Също така, ние придобихме способността да използваме духовни прозрения за индивидуални планове и практики за здравословен начин на живот, семейство и бизнес начинания.

Бъдете благословени, мир и любов за вас и вашите близки,
Оксана Хайтс

Победете негативността и придобийте собствените си уникални способности по пътя на самореализацията
/ питайте и ще получите / медитация – духовни прозрения – решения чрез любовта /

Приемете 8 просветляващи стъпки – 8 седмици божествени сессии с индивидуална домашна работа:

 • Започнете с премахване на енергийни блокажи, изчистване на вашата Матрица, формиране на вашата защита и здравословен баланс;

 • Ще работите върху архетипи, благославяйки семейната си карма, за да изчистите своя Път;

 • Ще имате уникално преживяване: ще си спомните своите значими прераждания, за да придобиете мъдростта на душата си, за да разбирате как умело и ясно да постигате вашата Цел;

 • Сега, вие ще се научите да практикувате получената си мъдрост и енергийна защита;

 • Използвайте новите си божествени телесни честоти и постигнете по-високо съзнание, за да смекчите кармата;

 • Научете се да се заземявате и проявявате умствените си сили със способността да виждате какво още трябва да се направи;

 • Бързо постигайте целите, като приемате благословиите и напътствията на Светлината отвътре и отгоре;

 • Приемане на способността да действате в по-високите измерения за израстването на душата и преживяването на Божествения Ред.

Тези стъпки могат да бъдат постигнати, ако работите в тясно сътрудничество с нас и с вашето Божествено Ръководство.

На всеки ученик ще бъде предложено да се съсредоточи върху разгръщането на личната духовна практика за интуитивна лекота, блаженство на живота и здравословен баланс. Този курс може да се минава на живо или онлайн.

Предоставяме записи на благословиите и молитвите от вашите сесии, както и важни домашни работи.

Оксана Хайтс: учител по медитация

Кой ще води курса?

Оксана Хайтс е последователка на учението на Христос, ясновидка, духовен целител; директно предава Благословиите на Христос и неговите Ангели и Архангели.

 

Делчо Добрев е последовател на учението на Христос, ученик на Оксана Хайтс (Радананда), наследствен целител, диетолог-натуропат; директно предава Благословиите на Христос и неговите Ангели и Архангели.

 

Осъзнайте, че стъпвате в нов хармоничен начин на живот, където ще се усъвършенствате и ще присъствате за близките си по нов начин.

Тук сме написали няколко принципа, които трябва да бъдат изпълнени, за да се настроите и да възприемете по-високите честоти на този курс без да губите прогрес и да се връщате назад:

 • Пречистването трябва да се извърши чрез леко изменение на диетата към вегетарианска, органична и с храни високо детоксикиращи, без алкохол и стимуланти;
 • Вземете мерки за почистване на физическото ви пространство от токсини и WiFi излъчване;
 • Освобождаване от токсични мисли и влияния, такива като хора или средства за масова информация (телевизия, радио, Youtube и т.н.);
 • Приемането на позитивната промяна в мисленето и в емоционалните процеси, заедно с разбирането на най-силните ви мотиви за живот ще дойдат естествено, чрез практикуването на домашната работа измествайки предишните негативни и саморазрушаващи действия;
 • Установете духовната практика на Израстване в Божествената реализация;
 • Полагайте усилия да увеличите положителната комуникация, приемете любовта и подкрепата на другите.

Запишете се за курса

ЦЕНА: 700 лв

             350 лв

Регистрирайте се тук –––>

 

При положение че имате финансови затруднения, но усещате че този курс е подходящ за вас, разглеждаме молби и приемаме в курса в зависимост от вашето финансово положение. Моля пишете заявка на dido@dobrev.eu.com уточнявайки вашата ситуация и нуждата от помощ.

За повече информация и въпроси: dido@dobrev.eu.com

Отзиви

Аз съм изключително благодарна и препоръчвавам от сърце осем седмичният курс на индивидуални благословии! Почувствах щастие и лекота след сеансите, осъзнах и разбрах неща за себе си и близките хора до мен, домашните са лесни за изпълнение. Мога да кажа,че се чувствам по-спокойна, щастлива и хармонична в светлината и любовта!

Станислава

Здравен работник