Благословиите на Любовта – онлайн медитации
Христос е жив! Каним приятели от цял свят на невероятно изживяване на Христовото съзнание.

Мисията на онлайн уроците “Благословиите на Любовта” е да създадем свят свободен от страдания.

На всеки урок, медитирайки заедно, ние ще навлизаме в пространството на лечебната любов и светлина излизайки извън обсега на болката.

Благословиите в нашия живот са много важни. Благословения живот е различен, той е пълен с радост, любов и доброта.

Медитациите се водят online, за да се включите ви трябва само интернет.

Медитациите се транслират от Оксана Хайтс (Радананда) на руски език и в реално време се превеждат на български от Делчо Добрев.

Оксана Хайтс е последователка на учението на Христос, ясновидка, духовен целител; директно предава Благословиите на Христос и неговите Ангели и Архангели.

 

Делчо Добрев е последовател на учението на Христос, ученик на Оксана Хайтс (Радананда), наследствен целител, диетолог-натуропат; директно предава Благословиите на Христос и неговите Ангели и Архангели
В тези медитации с Христос можем да се научим как да обичаме – да се научим как да живеем в любовта. Всеки урок е около 35 минути, не е дълъг, веднъж седмично – но това е голяма работа в живота на човек да го овладее. Учителят не само преподава урока с думи – но и директно, на живо изпраща към нас енергията на Христовото съзнание. Неговите Ангели ни помагат да можем да го получим. Да следваме Христос означава да практикуваме този голям урок на Любовта, много аспекти от нея, да научаваме повече от нея ден за ден, да тренираме седмица след седмица, докато училището приключи и ние се приберем в къщи! Затова се наслаждавайте на процеса!
„По това ще познаят всички, че сте Мои ученици, ако имате любов помежду си.“ Йоан 13:35

„Който не люби, не е познал Бога; защото Бог е любов.“ 1 Йоаново 4:8

„Възлюбени, понеже така ни е възлюбил Бог, то и ние сме длъжни да любим един другиго.“ 1 Йоаново 4:11

„Бог е любов; и който пребъдва в любовта, пребъдва в Бога, и Бог пребъдва в него.“ 1 Йоаново 4:16

„Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада!“ 1 Коринтяни 13:4-8

Ако желаете можете да се абонирате и да получавате по имейл известия за предстоящи медитации

Участието в уроците е безплатно, заповядайте в youtube канала където всяка седмица има нов урок!

Нека Любовта бъде винаги с вас!

Отзиви

Благодарна съм за медитациите. След тях се чувствам успокоена, обичана, подкрепена и пълна! Чудесно изживяване, което осмисля живота!

Татяна

Социален работник

Благодарение на сеансите аз живея един нов, пълноценен и смислен живот! Отвори ми се кръгозора и мирогледа за любовта, с която можем да превърнем всяко нещо което правим, мислим и действаме! Осъзнах в дълбочина нещата който цял един съзнателен живот съм се чудила от къде са, защо са такива и от какво са породени! Промениха ме до неузнаваемост, спокойна, уравновесена, заредена с Божествена Любов и готова да поема всички случващи се събития в днешния свят тук на нашата майка природа и земя с лекотата благодарение на медициите и молитвите съпроводени с тях лично за мен от преди хиляди години до днес днешен! Благодаря Ви изключително много за това, че сте от малкото истински, ценни, точни и коректни хора до който имах огромната чест да се докосна, израстна и науча, че Любовта и Молитвата са безценни и вървят ръка за ръка във всяка ситуация и във всеки момент!!! Живи и здрави и все толкова помагащи към нас нуждаещите се и искащи да се учат на правилното място, момент и при правилните хора!!!

Илияна

Медитациите с Христос са чудесно средство да получим точно това, от което се нуждаем в даден момент и едновремено с това чрез нас да се помогне на близки и познати.
Медитациите са докосване до Бога. Благодаря на Делчо и Оксана, че правят това възможно за нас.

Елена